Skicka iväg din Nalle på semester

En resebyrå i Japan har kommit på den genialiska idén att skicka iväg sin nallebjörn eller gosedjur på semester. Det fantastiska med detta koncept är att det inte är speciellt dyrt. Utan det kostar bara ett par hundralappar. Behöver din nallebjörn åka iväg på sol? Skicka iväg den på semester för bara 300 kronor med den japanska resebyrån Unagi Travel. Helt fantastiskt! Resebyrårn utlovar att nallen kommer komma tillbaka glad och lycklig och det är precis det alla gosedjur-ägare där ute vill. Detta fantastiska koncept finns i även i Tyskland och Finland.

Vid närmare efterforskning visar det sig att Unagi Travel inte var dem första eller det enda resebolaget som erbjuder denna genialisk idén. Utan Teddy Tour Berling har arrangerat turer för gosedjur sedan 2006 i Berlin. Toys Agency i Prag, Tjeckien har haft guidade tourer för nallebjörnar i ett par år. Drömmer du om att åka till New York men har inte tid med den fantastiska resa så har du nu möjligheten att skicka iväg din nalle med Furry Friends Tours där du får uppleva New York genom din nallebjörns ögon. Magiskt! I Finland finns det även en guidade tour för gosedjur med Teddy Tours Lappland får din nallebjörn träffa jultomten i Rovaniemi samt att du nallebjörn får mata en ren.

Alla dessa upplevelserna är som ren magi i ett förtrollande land, över häftigt minst sagt. För att du ska kunna skicka din Nalle på semester skickar du din nalle på posten till resebyrån. Sedan tar de företaget du valt med sig nallen på tour runt staden eller andra ändamål. När semestern är avklarad kommer Nallen hem till dig där du får bilder från nallens semester. Dessutom finns det möjlighet att följa din nalles äventyr på många Facebook-sidor. Superdupercoolt!