Lostteddybear

lostteddy

När ett barn tappar sina kära Nallebjörn är det inte alltid så lätt att hitta den. Du kan vara så att den tappas i ett främmande land eller att den tappas på något ställe  som man inte vet om. Nallebjörnarna är oftast inte markerade med adress eller telefonnummer därför blir det väldigt svårt för upphittaren att skicka tillbaka Nallebjörnen till rätt ägare. Detta är ett problem som tyvärr uppstår flera gånger per vecka. Nu har någon klok själ där ute tagit ett utmärkt initiativ och startat upp en sajt där dem borttappade Nallebjörnarna kan återhittas. Du kan hitta Lostteddybear på både Facebook och Twitter vilket är helt fantastiskt. Det postas bilder på de borttappade Nallebjörnarna samt att de postas bilder på det upphittade.

Som ett exempel kan en tweet se ut som följande: ”Hittad i South Yorkshire: Kan du hjälpa mig? Jag hittades i Hillsbourough park söndagen den 19 januari.”

Denna fantastiska databas finns tillgänglig mestadels för dem som bor i England men det kommer även in efterlysningar från resten av världen. Vi här på Nalle Express hoppas på att denna databas kommer växa mer och mer så att vart du än tappar din Nallebjörn i världen ska du ha chansen att återfå den eller framförallt du vet vart du ska vända dig så att hoppet om att aldrig få se den kära Nallebjörnen försvinner helt.