Nallefabriken

Idag har jag och min väninna varit på besök på en liten charmig nallefabrik i Köpenhamn. Närmare bestämt så ligger den inne de på klassiska nöjesfältet Tivoli. Vilken charmerande upplevelse det var. Nallefabriken passar alla åldrar, barn som vuxna.

Det fanns oändligt många nallar att välja mellan. Jag och min väninna gick runt och studerat allt i flera timmar. Vi tittade och kramade på varenda liten nalle eller gosedjur som fanns inne i nallefabriken. Tillslut så var jag tvungen att göra ett val. Vilken nalle ville jag ta med mig hem till Sverige? Valet var riktigt svårt. Tillslut så valde jag tre styckena gosiga nallar.

Det är egentligen här som det roliga börjar! Framförallt för de mindre barnen. För det är nämligen så när man väljer vilken nalle man vill ha så är den inte fylld. Utan du får göra din egna nalle. Jag fyllde mina nallar så den vart perfekt gosig. Efter det så fick man välja om ville ha ett hjärta på sin nalle. Självklart så ville jag ha det. Hjärtat låter som ett riktigt hjärta när man trycker på hjärtat och samtidigt kan man känna hur det slår. Vilket gör att nallen blir ännu mer förtrollad. Väl efter själva skapandet av Nallen så var det dags att namnge nallen samt att man kunde registrerar den så om man råka glömma sin kära nalle någonstans så kan man hitta den.

Förutom att prova allt gott wienerbröd i Danmark så skulle jag verkligen rekommendera att alla åkte till nallefabriken. Man blir glad och lycklig över att få vara där. Som jag skrev tidigare så är det verkligen en plats för alla åldrar!