Rockbjörnen

Rockbjörnen

Rockbjörnen är en av det coola nallebjörnen som finns. Rockbjörnen har varit med i branschen väldigt länge och är det något pris jag själv skulle vilja vinna så är det detta fantastiska pris. Vem vill inte ha en liten nalle staty hemma som man kan visa upp för sina vänner? Tänkte väl det. ALLA!

Rockbjörnen är ett musikpris som delas ut årligen av den svenska nyhetstidningen Aftonbladet. Den första rockbjörnen delades år 1979 där det för mestadels koncentreras kring pop och rock. Under första året fick även dansband ta del av en rockbjörn. Under 2010 bestämdes det att Rockbjörnen skulle fokusera mer på liveframträdande. Som vanligt är det det svenska folket som röstar på vilka det tycker ska vinna. I går var det dags ingen och cirka 1 miljon svenskar valde att rösta på sina favorit artister. Galan höll till i ett fylld Kungsträdgården fick se artister som Zara Larsson, Måns Zemerlöw, Foos, Europe och andra artister hämta hem den superhäftiga rockbjörnen

Hoppas att möjligheten någon dag dyker upp där man får träffa denna coola rockbjörnen. Eller kanske få tag på en nallebjörn som ser ut som Rockbjörnen vilket hade varit superhäftigt. Nästa år då ska jag banne mig besöka Rockbjörn-galan. Får absolut inte missa det!