Nalleriet.se

nalleriet

Vi tar en paus från björn-temat även om vi har många kvar då vi egentligen bara har tagit två sällsynt. Det kan även vara vara lite skönt med något annat för en stund i alla fall.

Jag vill tipsa er om hemsidan Nalleriet.se som säljer nallar online. Visst kan ni känna igen er när ni vill ge en nalle i en gåva, födelsedagspresent eller bara öka antalet nallar hemma hos er och det är antingen sent eller helg. Butikerna är stängda men webbshoparna kommer alltid vara öppen och hur toppen är det inte att det nu finns en helt inriktad på nallar och gosedjur?! Har du Facebook eller Twitter eller båda och? Nalleriet finns där för er att följa.

Nalleriet.se ägs och drivs av Presenteriet AB som även driver två andra nätbutiker och öppnades i maj 2010. De är noga med att ha hög kvalité på alla deras varor och de har ett varierat sortiment. De har alla sorters nallar bland andra Teddynallar, Ledande nallar, ekologiska nallar, vänskapsnallar, värmenallar. De har även ett brett utbud utanför sin nisch med bland annat mjukisdjur som bondgårdsdjur, vilda djur och dinosaurier.

Du kan även köpa passande presenter här till student, dop, bröllop, fars dag osv och allt nytt kan du hitta enkelt under kategorien Nyheter. Så som du känner att du har plats för en till nalle eller vill ge bort något till bästa vännen, din mamma eller till en nybliven student kan du enkelt och billigt beställa nallar från hemsidan när du vill med snabb leverans. Kolla in där så hörs vi snart igen, då förhoppningsvis med lite mer tema björn.

nallerietlogo