En varm och kall kompis

warmies.1

Du kanske också har känt någon gång hur det känns varmare när du ligger och kramar om ett gosedjur i sängen innan du ska somna samtidigt som det ger en känsla av trygghet. Det gäller inte bara små barn utan även äldre personer som vuxit upp med sina fina gosedjur har den känslan. Jag, i skrivande stund, kan absolut erkänna att jag fortfarande har mina mysiga gosedjur i sängen som jag fått under mina yngre år. Det är minnen från ens barndom och det vill man inte göra sig av med.

När man själv var ung var det dock vanliga nallebjörnar och andra typer av djur som var vanligt att ge bort till nykomna bebisar eller yngre barn. Idag har även utvecklingen gått framåt när det kommer till gosedjur. Idag kan du faktiskt välja att införskaffa gosedjur som ger värme, närmare sagt Warmies. Det är i själva verket vetevärmare men istället för att de ser ut som vanliga och kanske lite tråkiga avlånga kuddar så finns de nu som olika typer av gosedjur. De fungerar på samma sätt som vanliga vetekuddar men passar betydligt mycket bättre för små barn som är frusna om kvällarna.

Produkten går att införskaffa jätte enkelt via coolstuff’s hemsida genom att bara lägga en beställning. Den fungerar precis likadant som en vetekudde vilket innebär att du placerar gosedjuret i din mikrovågsugn och det räcker med att värma den där i 1,5 minuter på max 800 W. Känner du hellre för att värma i ugnen går det självklart lika bra. Även om vi pratar om värme här nu så ska det tilläggas att djuret kan användas i omvänt syfte. Lägg det i frysen så har du helt plötsligt en kylpåse i formen av ett djur.

Så vad är det som gör så att dessa håller både värme och kyla så bra? Djuren är fyllda med vete och lavendel som har väldigt lätt för att behålla både värme och kyla under en längre tid. Samtidigt som de blir uppvärmda avger de en underbar doft av lavendel och vi alla vet att lavendel är en lugnande naturlig ört som man i många år lagt under eller i kudden för att somna bättre. Annars är vetekuddar bra mot annat som nackspärr och magont. Av den anledningen anser vi att  dessa gosedjur är helt perfekta för dem som fryser mycket om kvällarna eller om man behöver dämpa lite smärta och göra det bekvämare för sig.