Världens starkaste björn

nalle.bamse

Vi som är lite äldre vet självklart vem Bamse är, världens starkaste björn samt att han älskar sin farmors köttbullar och dricker sin dunderhonung för att ta sig an vissa elakingar. Detta är en av våra mest populära björnar som funnits under vår uppväxt och den största lärdomen var att en stark person alltid ska vara snäll.

Vi kan dessutom vara stolta över att han är skapad av en svensk förebild vid namn Rune Andréasson som då gav många barn en väldigt bra tecknad förebild att lära sig av.  Det är väldigt skönt att veta att denna nalle har satt sin markering på kartan och blivit en väldigt populär ikon för Sverige.

Det är anledningen till att det idag finns en hel del olika produkter där Bamse är frontfigur. Det finns olika spel, pussel, barnväskor och annat som passar väldigt bra till dina småttingar. Framför allt finns det en hel del olika nallar och gosedjur som passar perfekt till dina barn.

Till en börja så skapades en film om världens starkaste björn, men sedan blev det en serie som har gett väldigt mycket lärdom till många barn och gett många mysiga minnen. Det finns dessutom flera olika karaktärer i serien och de alla har sin unik lärdom för människor. Vi tror att meningen är att du ska försöka kombinera alla dessa på något sätt eller att det finns människor för allt.

Dessa figurer ger oss som sagt inte bara en positiv uppväxt till våra barn via serien. Dem går att kopplas till många saker men framför allt är det gosedjur. Vi har sagt det förut men säger det igen och det är att en nalle i form av en figur som ditt barn verkligen ser upp till och älskar är den perfekta gåvan.

I samband med att ditt barn har ett gosedjur från själva Bamse serien så skapar du ett perfekt tillfälle att berätta om hur just den karaktären är och hur den tänker. Det är ytterligare ett sätt att göra det lätt för att lära ditt barn att förstår att det finns olika personligheter, men på ett barnvänligt sätt såklart.

Bamse är med andra ord en av de mer bästa karaktärerna för att ha i ditt hem med dina små barn och det finns en hel del olika produkter att välja mellan när det kommer till just honom. Men, vi anser att en mysig nalle skulle vara den perfekta början och dessa går att finna i stort sett överallt.